Briefje.com post ook ouderwetse briefjes

Ja, je leest het goed: Briefje.com post ook ouderwetse briefjes! Was dat de bedoeling vanaf het begin? Nee. Maar jullie zijn zo massaal enthousiast over Briefje.com, dat we er alles aan gaan doen om jou zo snel mogelijk te matchen aan de (ver)koper van jouw droomhuis! En dit werd geregeld gevraagd door jullie, dus hebben we het geregeld voor jullie.

Hoe werkt het posten van briefjes dan?

  1. Maak een koopprofiel aan op Briefje.com. Dat doe je eenvoudig door het specifieke adres, de straat of meerdere straten, waar jij zou willen wonen toe te voegen.
  2. Briefje.com selecteert alle nieuw toegevoegde adressen en stuurt de bewoners van die adressen een oouderwets Briefje.
  3. Op dat Briefje vermelden we dat er een geïnteresseerde in zijn/haar huis is. En dat ze in contact kunnen komen met die geïnteresseerde, door een profiel aan te maken en de anonieme contactgegevens op te vragen.
  4. Briefje.com plakt de postzegel wel; dan hoef jij niet te likken ;-)

Dus een aanmelding op Briefje.com is voldoende?

Ja. Makkelijk toch? Ben jij op zoek naar jouw (droom)huis? En wil je als eerste weten, wanneer iemand overweegt zijn huis te (gaan) verkopen? Dan is jouw profiel voldoende.

Werk het dus alleen bij woningzoekers?

Ja. Als jij een woning zoekt, kan Briefje.com jouw wensen gebruiken om de mensen die daar nu wonen te informeren. Dus zoek je een (droom)huis, vul dan een Briefje in. Bij mensen die een woning verkopen, werkt het anders. Briefje.com weet niet welke mensen er wel of niet op zoek zijn naar dat huis. En we kunnen helaas onmogelijk heel Nederland een Briefje sturen.

Groeten, Briefje.com - voor wie de makelaar voor wil zijn

Welk huis wil je (ver)kopen?