Briefje.com in de media

Wat leuk, briefje.com in de media. Want zo helpen we elkaar sneller aan matches! Verschillende media berichtten over mensen die op zoek zijn naar huis droomhuis, over de opkomst van het verkopen zonder makelaar en snelheid van het kopen zonder makelaar. Enkele van die uitingen waarin Briefje.com wordt genoemd, zie je hieronder. Positief of negatief, zo zijn we dan ook weer wel.

NPO Radio5 over droomhuizen

Beluister onderstaand het interview met Briefje.com over het vinden van jouw droomhuis bij De Groot op 5. Super leuk; al zeggen we het zelf.

Maaike Homan van RTLZ

RTLZ schrijft over de zoektocht naar het kunnen kopen van jouw droomhuis en het succes van papieren en online briefjes.

Anneke Ranzato op HomeFinance.nl

Een van de belangrijke bloggers/redacteurs van homefinance.nl, Anneke Ranzato, schreef een blog over briefje.com. Een belangrijke website met informatie voor mensen die een woning willen kopen of hun woning willen verkopen. Met of zonder makelaar.

AMweb: professionals over verkopen zonder makelaar

De grootste website voor mensen die werken in de Nederlandse financiele wereld besteedde ook aandacht aan ons. Leuk ook om de commentaren te lezen. Zonder dat wij er op reageren ;-) In ieder geval mooi als die aandacht voor de opkomst van het kopen en verkopen zonder makelaar.

Groeten, Briefje.com - voor wie zonder makelaar kan

Welk huis wil je (ver)kopen?