Algemene voorwaarden

  1. Briefje.com is een initiatief van én eigendom van Return Services B.V.. Je kunt Briefje.com bereiken via info@briefje.com of Kamperfoeliestraat 31, 5213HP, Den Bosch, Nederland.
  2. Je maakt vrijwillig gebruik van een veilige internetomgeving (HTTPS).
  3. Het aanmaken en up to date houden van een profiel op Briefje.com is gratis. Voor zoveel adressen als je zelf wilt. Als je een profiel aanmaakt, meld je je automatisch aan voor onze e-mailberichten. Je kunt je altijd afmelden.
  4. Je kunt op elk moment jouw profiel verwijderen en/of jouw abonnement op onze e-mailing stopzetten.
  5. Door een profiel aan te maken, ga je er mee akkoord dat Briefje.com jouw gegevens gebruikt om te verstrekken aan de tegenpartij indien er een match is op plaats, straat en huisnummer.
  6. We delen alleen jouw telefoonnummer en e-mailadres met jouw matches, zodat jullie op een nog anonieme manier met elkaar in contact kunnen komen. Of kunnen besluiten, toch geen contact met je match te willen hebben, zonder dat je wordt gespamd.
  7. Briefje.com is er niet voor verantwoordelijk dat een ander jouw droomhuis koopt.
  8. Mocht je een klacht hebben, stuur hem dan naar info@briefje.com. We lossen het zo snel mogelijk op en altijd zonder dat jij nadelen ondervindt.
  9. Jouw gegevens worden niet verkocht aan derden. Briefje.com respecteert de Wet Bescherming Persoonsgegevens, Gedrags- en reclamecode SMS-dienstverlening en E-mailmarketingwetgeving.